CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Wednesday, June 8, 2011

Komuniti Orang Hutan Malaya (OHM)

Assalamualaikum....ni nk kenalkan kt kawan-kawan sume tentang 1 komuniti ni..kata orang tak kenal maka tak cinta la..sy pun baru je j0in benda ni..bila baca bl0g OHM ni, yg bestnya ciap wat bnyk aktiviti-aktiviti 0utdoor kepada mereka-mereka yang berminat dengan aktiviti lasak dan ekstremm gituu tp dalam masa yang sama group nie menjalankan aktiviti sukarelawan untuk memelihara alam sekitar terutama di Malaysia lah seperti kawasan-kawasan yang mempunyai sumber bio-diversiti seperti Taman Negara, Rizab Hidupan Liar, Hutan Rekreasi, Taman Rekreasi dan Hutan Simpan di Semenanjung Malaysia...rase rugi plak sebab bru join..kepada kawan-kawan yang berminat untuk j0in group nie ley la g kat page OHM nie...x rugi pun k! korang pun dapat mengenal hutan-hutan, gunung-ganang kt tanah air sendiri...kalu depa p daki gunung tahan lagi sure nk ik000tt!!



SELAMATKAN HUTAN KITA


2 comments:

NOOR FATIN said...

saya xpenh join2 mcm ni. hehehe ;D

farhana said...

haha...kalu try ape salahnyee...

terima kasih kerana sudi membaca blog saya....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...